Metodele alternative de învățare și jocurile preferate ale celor mici

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Metodele clasice de învățare nu mai sunt suficiente într-o societate în care schimbările sunt numeroase și foarte dese. Nevoia de adaptare a celor mici a dus la apariția unor metode alternative, metode care să contribuie la dezvoltarea copiilor, dar și la oferirea de momente de neuitat și timp de calitate petrecut alături de părinți.

Art of Play propune jocul ca fiind una dintre cele mai bune metode de educare și creștere a copilului. Prin intermediul unui jocuri care să implice atât copiii, cât și părinții, Art of Play are ca obiectiv conturarea unui comportament al copilului bazat pe siguranța în forțele proprii.

Metodele alternative de învățare la Art of Play

Echipa Art of Play dorește să ofere șansa copiilor de a se adapta cât mai devreme și de a experiemnta provocările vieții de la vârste fragede, astfel încât aceștia să fie pregătiți pentru obstacolele care apar de-a lungul vieții.

Art of Play propune un sistem alternativ de educare, prin care copiii să învețe să ia decizii singuri și să realizeze o conexiune importantă cu părinții lor. Școala clasică nu mai reprezintă singurul mediu în care copiii pot să învețe și să se dezvolte, iar aceste metode alternative care promovează joaca sunt mult mai ușor acceptate de cei mici.

Quality-time alături de cei mici

Aceste metode alternative au apărut pentru a-i ajuta pe părinți să îi înțeleagă mai bine pe copii, astfel încât să poată contribui la dezvoltarea lor.

Comportamentul copilului, personalitatea acestui, pot fi creionate astfel încât cel mic să știe cum să acționeze în orice situație, având siguranță de sine. Talentele copilului vor fi încurajate la Art of Play, iar părinții vor redescoperi gustul copilăriei, luând și ei parte la activități – alături de copiii lor.

Și aduților le place să se joace, nu doar copiilor, iar acest lucru le va da și posibilitatea de a-i cunoaște mai bine pe micuți, de a interacționa mai mult cu ei, astfel încât să le stea aproape pe toată durata procesului de creștere.

După cum spunea Constantin Brâncuși, când ai încetat să mai fii copil, ai murit demult. Art of Play te va ajuta să rămâi copil pentru copilul tău, pentru a-i da acestuia oportunitatea de a învăța prin joacă.

Cine sunt cei care ar trebui să cunoască metodele Art of Play

Art of Play este dedicat părinților care conștientizează importanța unei dezvoltări armonioase a copilului. A fost gândit de părinți pentru alți părinți, pentru a le simplifica acestora sarcinile care vin odată cu creșterea unui copil.

Art of Play se adresează familiilor moderne, familiilor care înțeleg că societatea noastră evoluează constant, iar copilul trebuie să fie pregătit pentru această evoluție și să se dezvolte în paralel. Vei avea șansa de a petrece momente minunate alături de copii, fiindu-i aproape acestuia în timp ce își descoperă punctele forte, talentele și aptitudinile.

Învățarea prin joacă

La Art of Play învățarea și educarea se fac prin joacă, ținând părinții aproape de copii. Cheltuielile de până acum cu jucăriile se vor transforma în investiții pentru viitorul celor mici.

Alături de aceștia, părinții vor redescoperi frumusețea și inocența copilăriei, stându-le mereu în preajmă și ajutându-i să se descopere și să descopere tot ceea ce îi înconjoară.        

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *