Despre cele mai noi jucării

Cu toate că majoritatea adulților consideră jucăriile ca fiind simple obiecte care îi distrează pe cei mici sau perfecte pentru a fi oferite în dar la ocazii speciale, jucăriile deschid în fața copiilor o lume nouă plină de oportunități de învățare.

Despre celemainoijucării

Cele mai noi jucării ajută copiii să își dezvolte abilități motorii fine și să gândească creativ. Astfel, în timp ce se joacă, copiii învață numeroase abilități de care vor avea nevoie și pe care le vor folosi la maturitate.

De asemenea, multe jucării îi învață lucruri de bază despre culori și forme. Sunt și jucării care implică jocul pe roluri și care sprijină copiii să se concentreze mai mult, să își dezvolte o judecată și un raționament mai bun, să rezolve problemele și să își îmbunătățească abilitățile de negociere.

Prin urmare, înainte de alegerea aleatorie a unei jucării noi pentru copil, luați în considerare etapa de creștere în care se află și alegeți o jucărie care să se potrivească cu abilitățile pe care doriți să le exerseze și să le învețe.

Cele mai frumoase jucării

Jucăriile au fost și vor rămâne mereu cea mai mare bucurie a copiilor, obiecte ce sunt considerate esenţiale la dezvoltarea emoțională și psihomotorie ale acestora. De la un an la altul, în funcție de modă sau curent, jucăriile sunt mereu înlocuite de unele modele mai noi, modele mult mai permisive, […] mai mult »

CELE MAI BUNE MAGAZINE DE JUCĂRII

Jucăriile au fascinat şi vor fascina întotdeauna, atât pe cei mici, cât şi pe cei mari. Nu de puţine ori părintele cumpără o jucărie pentru copil, fiind chiar el însuşi atras şi captivat de produsul respectiv. În farmecul lumii jucăriilor suntem prinşi cu toţii, mari şi mici, fiind una dintre […] mai mult »

Cele mai bune magazine cu jucării

Cum lumea celor mici este colorată în vise, dar  și în jucării, site-ul celemainoijucarii.ro a realizat un top pentru cele mai bune magazine cu jucării. Ne-am gândit  că ar fi util nu doar un top cu cele mai bune magazine cu jucării unde părinții pot merge fizic să cumpere, ci […] mai mult »

Cele mai bune jucării din lemn

Lemnul este esenţa naturală folosită în foarte multe ramuri ale industriei. Principala calitate a lemnului este aceea că se constituie într-un material ecologic, bio-deradabil, impactul acestuia asupra mediului fiind minim. Lemnul este uşor de lucrat, de manevrat şi de finisat, acesta fiind un alt motiv pentru care este inclus în […] mai mult »