CELE MAI BUNE MAGAZINE DE JUCĂRII

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jucăriile au fascinat şi vor fascina întotdeauna, atât pe cei mici, cât şi pe cei mari. Nu de puţine ori părintele cumpără o jucărie pentru copil, fiind chiar el însuşi atras şi captivat de produsul respectiv. În farmecul lumii jucăriilor suntem prinşi cu toţii, mari şi mici, fiind una dintre cele mai bogate şi incitante lumi, un tărâm în care copiii sunt fericiţi şi părinţii uită pentru o clipă vârsta pe care o au şi grijile zilnice, şi aleg să învârtă un titirez, să lanseze săgeţi sau să schimbe ţinuta unei păpuşi.

Jucăriile sunt asociate jocului, distracţiei, veseliei şi fericirii. Orice părinte îşi doreşte să aibă un copil fericit, iar una dintre modalităţile de a-şi îndeplini dorinţa este aceea de a procura pentru cel mic jucării. Jucării frumoase, de calitate, sigure, educative şi adaptate vârstei copilului.

Cele mai bune magazine de jucării nu sunt foarte numeroase, comercianţii şi proprietarii unor astfel de centre alegând să deţină magazine pentru copii, în care pot fi găsite produse destinate acestora pe toate palierele: îmbrăcăminte, cosmetice, rechizite, accesorii şi jucării. Puţin sunt proprietarii de magazine care au ales să se adreseze strict palierului joc, joacă, educaţie şi formare.

Cele mai bune magazine de jucării sunt acele magazine care pun la dispoziţia clienţilor jucării destinate copiilor de la 0 luni la 14 ani. Sunt magazinele foarte bine organizate şi departajate, astfel încât produsele să fie uşor de localizat şi vizualizat, în funcţie de vârstă, caracteristici, destinaţii, activităţi, obiective.

Cele mai bune magazine de jucării deţin toată gama de jocuri şi jucării pentru fiecare palier de vârstă şi îşi împrospătează permanent stocul cu noutăţi, fiind conectate la tot ceea ce apare nou, la transformările şi schimbările pe care psihologii le depistează în evoluţia noilor generaţii.

Jocurile şi jucăriile pentru bebeluşi, figurinele, jocurile educative, de familie, de rol, jocurile inteligente, seturile  de construcţie,  din lemn, jocurile ştiinţifice, de interior sau de exterior, instrumentele muzicale, seturile de pictură, piesele magnetice, maşinuţele, păpuşile şi toboganele, premergătoarele, trotinetele şi  paletele de tenis, cărţile de colorat sau seturile de tricotat şi confecţionat brăţări, trenuleţele şi avioanele, toate acestea şi multe altele pot fi găsite în cele mai bune magazine de jucării.

Personalul celor  mai bune magazine de jucării stă la dispoziţia fiecărui client în parte, susţinându-l şi informându-l în legătură cu produsele de pe stoc, cu date referitoare la jucăria sau jocul ales şi cu informaţii legate de orice alt produs faţă de care clientul îşi manifestă interesul.

Cele mai bune magazine de jucării sunt magazinele care comercializează produse conforme normelor europene în vigoare, produse fabricate din materiale sigure cu grad zero de toxicitate sau alergenic, produse însoţite de date exacte legate de firma producătoare, instrucţiunile de folosire şi întreţinere, palierul  de vârstă exact, contraindicaţiile, măsurile speciale şi garanţia.

Făcându-se o catalogare în funcţie de aceste criterii, primele dintre cele mai bune magazine de jucării sunt Noriel, Varuna şi Smyk, centre comerciale ce pun la dispoziţie doritorilor produse de calitate pentru orice palier de vârstă şi orice tip de activitate. Magazinele îşi desfăşoară activitatea în centrele proprii, însă pot fi accesate şi în mediul on line, facilitând procesul de alegere şi achiziţionare a produselor.

Noriel este magazinul dedicat exclusiv jucăriilor, deţinând cea mai mare  ofertă de pe piaţa noastră. Magazinul vine în întâmpinarea părinţilor şi copiilor cu oferte, reduceri, cluburi de membri, pagină de Facebook, notificări, informări şi pachete promoţionale.

Magazinele Noriel sunt foarte bine structurate şi departajate, găsirea jocului sau jucăriei dorite fiind un proces uşor de realizat.

Pentru bebeluşi magazinul pune la dispoziţie o gamă foarte extinsă de produse frumoase,  sigure şi viu colorate, adaptate fiecărui palier de vârstă. Printre acestea  se pot găsi jucăriile muzicale, zornăitorile, jucăriile de băiţă sau de dinţişori, caruselele de pătuţ sau de cărucior, lămpile muzicale cu raze calde de lumină, balansoarele, pre şi antemergătoarele, figurinele şi alte accesorii specifice primelor luni de viaţă.

Pentru copii de peste un anişor, adaptate fiecăre vârste în parte, magazinul pune la dispoziţie toate produsele ce acoperă fiecare ramură a formării şi educării prin joc şi joacă.

Astfel magazinul Noriel bifează fiecare palier. Pot fi achiziţionate jocuri ştiinţifice, jocuri cu piese magnetice, puzzle, jocuri de construcţie, jocuri de rol precum truse de scule, medicale, seturi de spionaj, case de marcat, mini bucătării sau bancuri de lucru. Jocurile care stimulează creativitate precum plastilina, cuburile din lemn, setul de artă, setul de împletit sau tricotat, traforajul, piesele tip Lego, seturile de construcţie, toate acestea întregesc oferta magazinului. Jocurile de familie, inteligente, microscopul sau telescopul, jucăriile de exterior, căsuţele, toboganele, trambulinele şi leagănele, puştile, pistoalele şi maşinuţele, trenuleţele şi avioanele, roboţii şi păpuşile fac parte din marea ofertă a magazinului. Jocurile tip Montessori şi Waldorf pot fi găsite în lanţul de magazine Noriel. Magazinul susţine mişcarea în aer liber prin comercializarea echipamentelor specifice, biciclete, triciclete, trotinete, role, skateboard-uri, mingi, rachete, palete, coşuri de baschet, porţi de fotbal sau handbal.

Magazinul Varuna este unul dintre cele mai  apreciate centre comerciale de acest gen, din mediul virtual. Calitatea produselor şi seriozitatea serviciilor clasează Varuna în topul celor mai bune magazine de jucării. Scopul magazinului este acela de a contribui la buna dezvoltare a copiilor, la educaţia acestora, la descoperirea câtor mai multe abilităţi prin joc şi joacă. Astfel magazinul este importator al multor branduri renumite precum Lego, Barval, Mattel, Schleich sai Intek.

Jucăriile comercializate sunt fabricate conform normelor europene în vigoare, din materiale de calitate şi sigure pentru cei mici. Produsele sunt însoţite de datele de provenienţă, manuale de folosire şi întreţinere şi garanţie, în cazul celor care presupun acest lucru.

Având în vedere că este un magazin care funcţionează şi în  mediului on line, se garantează livrarea în cel mai scurt timp şi posibilitatea de returnare.

Jucăriile sunt clar departajate pe vârste şi categorii. Pentru bebeluşi pot fi achiziţionate carusele, jucării muzicale vesele şi colorate, balansoare şi alte accesorii destinate strict acestui palier de vârstă.

Magazinul pune accent pe dezvoltarea celor mici, oferind jocuri destinate copiilor de toate vârstele. Astfel pot fi cumpărate jocuri educative, de rol, de familie, jocuri de construcţie, de arte, ştiinţifice şi magnetice.

Joaca în aer liber deţine şi aceasta un loc important, magazinul punând la dispoziţia clienţilor biciclete, trotinete, role, mingi, tobogane şi alte jucării destinate activităţilor în natură.

Magazinul Smyk vine în întâmpinarea dorinţelor celor mici, ca  parte componentă a unui lanţ foarte mare de magazine  ale grupului cu acelaşi nume.

Cataloagele Smyk all for kids informează doritorii cu toate datele legate de produsele comercializate, categorii şi recomandări, preţuri şi oferte.

Magazinul acoperă toate palierele de vârstă, oferind jucării realizate la o calitate superioară, conform normelor în vigoare, sigure şi funcţionale.

Pot fi achiziţionate jocuri şi jucării pentru bebeluşi, conforme nevoilor şi abilităţilor acestora, vesele, colorate şi atrăgătoare. Pentru copiii mai mărişori magazinul pune la dispoziţie jocuri care stimulează creativitatea şi dezvoltă formarea şi educarea acestora. Astfel pot fi găsite jocuri educative, ştiinţifice, de construit, de pictat şi modelat, table magnetice, seturi de creaţie, jocuri de rol şi de familie, alături de personaje, maşini, avioane, nave, păpuşi şi multiple accesorii.

Rolul important al jocului în aer liber este susţinut prin produsele destinate acestor activităţi, biciclete, trotinete, tobogane, trambuline,  leagăne, porţi de fotbal, coşuir de basket,  mingi, palete, rachete şi accesorii aferente.

Jucăriile şi jocurile achiziţionate de la magazinele Smyk sunt însoţite de instrucţiuni de folosire şi întreţinere, specificaţii clare despre palierul de vârstă căruia sunt adresate, contraindicaţii şi certficat de garanţie, dacă acest lucru se impune.

Topul celor mai bune magazine de jucării poate fi mult mai extins, aici încadrându-se toate magazinele de specialitate care pun accentul pe siguranţa copiilor, calitatea produselor, pe transparenţă şi corectitudine şi pe respectarea tuturor normelor în vigoare referitoare la jocurile şi jucăriile destinate copiilor. Pe lângă jucării, un magazin bun oferă o gamă largă de cărţi, rechizite, accesorii personalizate,  toate făcând parte din planul central, cel de a susţine dezvoltarea şi educarea celor mici.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *